Kvikautomaten.dk

Kvikautomaten er en låneudbyder, som kan tilbyde lån til folk over 23 år. Du kan ansøge om et lån fra 500 til 6.000 kroner via en online ansøgning eller SMS ansøgning.

Lånefirmaet blander sig ikke i, hvad pengene skal bruges til, og du har derfor mulighed for at bruge dem til det, du har lyst til. Det giver økonomisk frihed, og du skal endvidere ikke stille sikkerhed for lånet. Kvikautomaten kræver kun, at du er fyldt 23 år, og at du er dansk statsborger med dansk cpr. nummer og folkeregisteradresse. Dertil skal du vurderes til at være kreditværdig, hvilket blandt andet vil sige, at du ikke må være registreret hos RKI eller andet skyldnerregister.

Et lån vil blive pålagt et stiftelsesgebyr og renter. Stiftelsesgebyret er normalt fast, hvorimod rentebeløbet vil ændre sig alt efter lånebeløbet. Du kan finde en lånetabel på lånefirmaets hjemmeside, hvor lånebeløbenes ÅOP også vil fremgå. ÅOP er de årlige omkostninger i procent, og kan fortælle dig om lånets samlede pris. Det giver dig også mulighed for at sammenligne forskellige lånetilbud, hvis du ansøger hos andre låneudbydere.

Du kan ansøge om et lån online eller via SMS. Hvis du vil ansøge online, så kan du finde en ansøgningsformular på Kvikautomatens hjemmeside, som er nem og enkel at udfylde. Hvis du vil ansøge via SMS, så skal du blot sende en SMS med få informationer, som du kan se mere om på lånefirmaets hjemmeside. Du kan bruge en SMS ansøgning både hvis du er eksisterende eller ny kunde.

Dit lån skal tilbagebetales inden for 30 dage. Du har også mulighed for at tilbagebetale lånet før tid, og derved reducere de samlede renteomkostninger. Hvis lånet ikke bliver betalt til tiden, vil du blive pålagt et rykkergebyr. Det anbefales ikke, at du ansøger om et lån, hvis du ved, at du ikke har økonomisk mulighed for at tilbagebetale lånet inden forfaldsdatoen, da du kan risikere at ende i en gældsspiral, og derefter blive registreret som dårlig betaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *