Ferratum.dk

Ferratum er et lånefirma, som udbyder mikrolån til personer imellem 23-75 år. Virksomheden er et finsk privatejet firma, som har været på det danske marked siden 2009. Lånefirmaet arbejder på at yde nemme lån, hvor du ikke skal stille sikkerhed, eller oplyse om, hvad pengene skal bruges til.

Du kan ansøge om et lån imellem 500 til 6.000 kroner. Du kan kun blive godkendt, hvis du er mindst 23 år gammel, og hvis du har dansk folkeregisteradresse. Derudover må du ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret. Lånefirmaet har fastsat en tilbagebetalingsperiode fra 15 til 45 dage, hvori du selv kan bestemme, hvornår du vil tilbagebetale dit lån.

Ferratum har lavet en nem ansøgningsformular, som du kan udfylde på deres hjemmeside. Dertil har du også mulighed for at ansøge via SMS. Du kan læse mere om ansøgningsprocesserne på Ferratums hjemmeside. Alle ansøgninger går igennem lånefirmaets kreditvurderingssystem, som vil afgøre, om du kan blive godkendt til et lån. Ansøgningerne vil blive behandlet i den rækkefølge, som de kommer ind, og det kan derfor variere, hvor lang tid du skal vente på et svar. Inden for lånefirmaets åbningstid kan du få et svar allerede inden for 15 minutter. Du vil normalt modtage et svar på SMS.

På Ferratums hjemmeside kan du også finde en låneberegner, hvori du kan indtaste dit ønskede lånebeløb og løbetid på enten 15 eller 30 dage. Den vil udregne din debitorrente, ydelse og samlede kreditomkostninger. Det giver dig en estimeret udregning af lånets pris allerede før, du ansøger om et lån. Den vil også oplyse dig om lånets ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent. Med disse oplysninger kan du sammenligne flere forskellige lånetilbud, hvis du ansøger hos andre lånefirmaer. Du har som regel mulighed for at søge om flere uforpligtende tilbud.

Ferratum har indsamlet nogle gode låneråd, som du også kan finde på hjemmesiden. Lånefirmaet anbefaler blandt andet, at du lægger et realistisk budget, og ikke låner, hvis du i forvejen har gæld. Du bør kende din privatøkonomi, før du stifter gæld, som kunne vise sig at være unødvendig. Dertil anbefales det altid, at du betaler til tiden, og dermed undgår rykkergebyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *