SMS lån

Har du en mobil ved hånden, så har du et SMS lån tæt ved hånden. For at få et SMS lån kræves kun, at du deler nogle grundlæggende oplysninger om dig selv (CPR-nr, ønsket lånebeløb, indtægt o.lign), som låneinstansen vurderer din kreditværdighed ud fra. Er du betalingsdygtig, så godkendes du indenfor få minutter og det lånte beløb vil være disponibelt på din konto indenfor 1-2 hverdage. Fleksibiliteten ved de nye hurtiglån, som eksempelvis SMS lån, har ændret spillereglerne på lånemarkedet, hvor bankernes monopollignende vilkår er fortid og presses af en lang række moderne, brugervenlige lånetyper. Konkurrencen på lånemarkedet er til forbrugerens fordel og er du grundig i din research, så kan du finde SMS lån med meget fordelagtige betingelser.

Lån Type Max beløb Periode Alderskrav
Kvik Automaten SMS lån 6000 30 dage 23 år Klik for priser!
Ferratum SMS lån 6000 15-45 dage 23 år Klik for priser!

Fordele ved SMS lån – et fleksibelt lån for alle

Hurtiglån som SMS lån er blevet populære iblandt danskerne, da lånet typisk stilles uden sikkerhed. Det vil sige, at hvis du står og skal bruge penge nu og her fordi lønnen ikke er tikket ind eller du har fået drømmetilbuddet, som du ikke kan sige nej til, så kan du hurtigt optage et SMS lån uden at skulle stille hus og bil som sikkerhed for tilbagebetalingen.

Når du optager et SMS lån, så er låneudbyderen i modsætning til bankerne ikke interesseret i hvorfor du optager et SMS lån eller hvad pengene skal bruges til. De er udelukkende interesseret i din kreditværdighed, som er kreditforeningernes og finansieringsselskabernes indikator for, hvorvidt du er i stand til at betale lånet tilbage. Der er altså langt færre forpligtelser mellem låntager og lånudbyder ved et SMS lån og den fleksibilitet giver tryghed og frihed for dig som forbruger.

Det skal du gøre før du optager SMS lån

SMS lån er som udgangspunkt lån af mindre beløb, hvilket også ses i den typiske bruger af lånet, som er unge personer der mangler et mindre beløb nu og her. Betingelserne for et sms lån er typisk, at lånet har forholdsvis høje renteomkostninger, men drejer det sig om et beskedent beløb på et par tusind kroner, så er der ofte mulighed for at optage et gratis sms lån. Det afhænger af låneudbyderen og lånemarkedet stadig vokser, så øges konkurrencen om kunderne og det giver til tider helt unikke låne betingelser for forbrugerne.
 
Et godt sms lån afhænger derfor af situationen og dit behov. En god tommelfingerregel er at optage et stort lån, hvor du får større økonomisk råderum frem for at optage flere mindre lån med tilsvarende administrations- og oprettelsesgebyrer. Da det kan være muligt at optage gratis mobil lån, som sms lån også kaldes, så er det op til låntageren at undersøge markedet for det bedst mulige tilbud. Og det er sjældent det første og det ”bedste”.

Hvad kan et SMS lån anvendes til?

Hvorfor lånet optages eller hvad pengene skal bruges til, er ikke relevant i forhold til optagelse af sms lån. Da lånetypen stilles uden sikkerhed, så har låneudbyderen ikke indflydelse på forbruget. Lån via bankerne, som stilles med sikkerhed, er imidlertid bundet til et vist brug. Det vil sige at et lån som optages til huskøb ikke kan ændres og bruges på forbrug, ferie eller bil. Det er bankernes sikkerhed for låneaftalen, at de kan tage ’pant’ i den investering som lånet bruges på.

Se den komplette liste over lånemuligheder her