Vivus.dk

Vivus er ejet af 4finance, som er en international udbyder af kortfristede lån. Lånefirmaet har været aktivt siden 2012, og har i dag mere end 35.000 kunder i Danmark. Vivus arbejder målrettet på, at gøre deres lån så lette og gennemsigtige som muligt.

Lånefirmaet går ind for ansvarlig långivning, og du kan derfor godt risikere en afvisning på din ansøgning. Du skal kunne opfylde Vivus’ minimumskrav; du skal være mindst 20 år gammel og dansk statsborger med dansk folkeregisteradresse, telefonnummer, og bankkonto, og du må ikke være registeret hos RKI eller Debitor Registret. Dertil skal du have NemID og en aktiv e-mail adresse. Dit NemID benyttes som en digital signatur for en given låneaftale.

Dit første lån er gratis, men din alder vil afgøre, hvor meget du kan lån ved din første ansøgning. Hvis du er 20-22 år gammel, så kan du låne op til 2.000 kroner, men hvis du er 23-80 år gammel, så kan du låne op til 4.000 kroner. Du kan kun låne mere end 4.000 kroner, hvis du har ansøgt før, og du har tilbagebetalt dit tidligere lån til tiden. Det er først ved dit fjerde lån, at du kan låne mere end 6.000 kroner. Dermed sikrer Vivus sig imod dårlige betalere.

Du kan ansøge om et lån på deres hjemmeside, og du vil modtage et svar på din ansøgning inden for ganske få minutter. Såfremt du bliver godkendt, så vil du modtage en e-mail med alle nødvendige informationer om dit lån. Afhængigt af hvilken bank du har, så kan du modtage pengene allerede samme dag, som du ansøger.

Vivus har fastsat en løbeperiode på maks. 30 dage. Hvis du ikke har mulighed for at tilbagebetale lånet til tiden, så kan du forlænge dit lån med 7, 14 eller 30 dage. Det vil dog koste dig et forlængelsesgebyr. Omvendt kan du også indfri dit lån før den aftalte forfaldsdato. Du bør ikke optage et lån, hvis du ved, at du ikke har økonomisk rådighed til at afvikle lånet igen. Du kan endvidere kun optage et lån ad gangen hos Vivus.

Du vil blive oplyst om lånets ÅOP, årlige omkostninger i procent. Det er en udregning af alle omkostninger, der vil komme i løbet af et år. Du har normalt mulighed for at søge om uforpligtende tilbud hos andre lånefirmaer, hvor du også vil blive oplyst om ÅOP. Dermed kan du sammenligne dine tilbud, og foretage et kvalificeret valg på baggrund af ÅOP. Du kan dog kun sammenligne ÅOP, hvis du søger om de samme betingelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *