Trustbuddy.dk

Trustbuddy er et lånefirma, som udbyder lån op til 5000 kroner. Endvidere er lånefirmaet en af de få formidlere af peer-to-peer lån. Det vil sige, at du låner penge af andre Trustbuddy medlemmer, som stiller deres kapital til rådighed for udlån.

Dit lån har en fast løbetid på 30 dage. Hvis du har mulighed for at tilbagebetale lånet inden for 14 dage, så vil lånet være gratis. Efter 14 dage vil lånet blive pålagt et oprettelsesgebyr og rente. Deres sats vil variere alt efter lånebeløbets størrelse, men du kan se en oversigt på Trustbuddys hjemmeside.

Lånefirmaet stiller nogle krav, som du skal kunne opfylde, for at blive godkendt. Du skal være mindst 20 år gammel og dansk statsborger. Derudover kræver Trustbuddy, at du har en registreret mobilkontakt, og adgang til en konto via netbank samt et NemID, som bruges som underskrift og godkendelse af låneaftalen. Kravene er også stillet for at kunne registrere dig som kunde ved din første ansøgning. Når du ansøger, vil du få oprettet en bruger-profil, hvor du har en opdateret oversigt over dit lån.

Du kan ansøge på Trustbuddys hjemmeside, hvor du selv indtaster dit ønskede lånebeløb. Når du har færdiggjort din ansøgning, så vil du normalt modtage et svar inden for 15 minutter. Lånefirmaet udfører et kredit check på alle deres ansøger, som er med til at sikre deres andre medlemmer, som låner deres penge ud. Hvis du ansøger inden kl. 16.00 på en hverdag, så vil pengene blive overført til dig med det samme, såfremt du bliver godkendt, og hvis du har Nordea, vil du modtage pengene samme dag, som du ansøger. Hvis du har en anden bank, så vil pengene være på din konto en bankdag efter.

Det er vigtigt for Trustbuddy, at du har alle muligheder for at tilbagebetale rettidigt, og dermed undgå unødvendige gebyrer. Du vil få oplyst alle betalingsoplysninger, og du vil få tilsendt sms’er, som påminder dig om betalingsfristen. Dertil ringer kundesupporten som regel inden forfaldsdatoen, for at minde dig om denne.

På hjemmesiden og i din låneaftale vil du blive oplyst om lånets ÅOP, årlige omkostninger i procent. Det oplyser om lånets samlede pris, og indsamler du lånetilbud fra andre udbydere, så kan du sammenligne dine muligheder for et billigt lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *