Kliklån.dk

Kliklån arbejder sammen med D:E:R, som er et svensk firma, der har været i Danmark siden 1970. Lånefirmaet tilbyder kontantlån op til 40.000 kroner, som du kan ansøge om via deres hjemmeside.

Kliklån vil gerne tilbyde lån under ansvarlige forhold. Derfor vil du ikke blive godkendt til et lån, hvis de vurderer, at du kan ende i en ustabil økonomisk situation ved at stifte gæld. Det vurderer Kliklån ud fra de informationer, som de får via din ansøgning. Dertil stiller lånefirmaet nogle minimumskrav, som du skal kunne opfylde, for at blive godkendt til et lån. Du skal være fyldt 20 år, du må ikke være registreret hos RKI, og du skal kunne dokumentere din indtægt.

Når du har lavet en ansøgning, vil Kliklån foretage en individuel kreditvurdering af dig. Den vil afgøre din rente og dit lånebeløb. Rentesatsen er imellem 9,90 % – 26,08 %. Såfremt du bliver godkendt til et lån, så vil du modtage en låneaftale, hvori din præcise effektiv og årlige rente vil fremgå. Endvidere kan du selv bestemme afbetalingsperioden for dit lån, så længe det er inden for 24-72 måneder.

Du vil modtage et svar på din ansøgning inden for en time, hvis du har ansøgt inden for deres åbningstid, og du vil typisk modtage pengene senest den næstkommende hverdag. Svaret vil komme enten via e-mail eller telefon. Lånefirmaet kræver ikke, at du kan stille sikkerhed for dit lån, og du har som regel ikke pligt til at oplyse om, hvad pengene skal bruges til. Det betyder dog også, at Kliklån løber en større risiko for, at de ikke får deres penge retur. Derfor bør du være opmærksom på eventuelle gebyrer, som vil være deres økonomiske sikkerhed. Det drejer sig blandt andet om et oprettelsesgebyr, men alle informationer skal almindeligvist fremgå i en eventuel låneaftale.

I en låneaftale vil du normalt også blive oplyst om lånets ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent. Det er en udregning af lånets omkostninger, og kan give dig et indblik i lånets samlede pris. Du har også mulighed for at sammenligne ÅOP, hvis du søger om tilbud fra andre lånefirmaer. Endvidere har du som regel også mulighed for helt eller delvist at indfri dit lån før tid, hvilket kan spare dig for en del af renteomkostningerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *