Kviklån

Med kviklån får du en attraktiv lånetype, som gør at du som låntager ikke skal stille sikkerhed for dit lån eller redegøre for hvorfor du vil låne pengene eller hvad de skal anvendes til. Den øgede risiko for udbyderen af lånet, hvad enten det er en bank eller et kreditselskab, betyder at renten typisk er væsentligt højere end lånetyper med længere betalingsperiode såsom forbrugslån, billån og boliglån. Konkurrencen på markedet betyder dog, at det i stigende grad er låntagerens marked, hvorfor afvisningsprocenten er forholdsvis lav set i forhold til risikoen. Afvises lånet kan forbrugeren blot anmode om samme låne ved en anden udbyder.

Lån Type Max beløb Periode Alderskrav
Vivus.dk (første lån gratis) Kviklån 4000 1-30 dage 20 år Klik for priser!
TrustBuddy Kviklån 5000 1-30 dage 20 år Klik for priser!
Leasy – Minilån (rentefri i 60 dage) Kviklån 10000 12-36 mdr. 20 år Klik for priser!
Zaplo Kviklån 20000 3-12 mdr. 23 år Klik for priser!
Leasy – Kontantlån Kviklån 25000 24-60 mdr. 20 år Klik for priser!
D:E:R – Quicklån Kviklån 25000 24-60 mdr. 20 år Klik for priser!
Kliklån Kviklån 40000 24-60 mdr. 20 år Klik for priser!

Kviklån er populære

Kviklån er en fleksibel låneordning, hvor anmodningen og oprettelsen af lånet foregår online og uden om dine øvrige bankforbindelser. Det vil sige at dine øvrige bankforretninger eller fremtidige forhandlingspotentiale i din faste bank ikke påvirkes eller forringes ved at optage et kviklån. Rentesatsen er typisk højere ved de mere risikofyldte kviklån, men sammenlignet med et tilsvarende beløb, som skal lånes ekstra i banken i rækken af ens øvrige banklån, så kan kviklånet vise sig at blive en særdeles profitabel forretning. Både på den korte og lange bane.

Hvad er dit behov?

Konkurrencen på lånemarkedet er mere end nogensinde før i låntagerens favør. Kviklån er ingen undtagelse og med flere udbydere som søger at skabe det bedst mulige produkt for låntageren, så er det blevet en mere og mere attraktiv investering at optage lån, hvad enten det er et kviklån eller en lang række af øvrige lånetyper, såsom forbrugslån, boliglån osv.

Det låner skal holde sig for øje er sit eget behov og hvilket lån der matcher det bedst muligt. Har du en stabilt, økonomisk fundament men akut står og mangler et vist pengebeløb, så kan en høj rente være at foretrække, hvis tilbagebetalingsperioden er kort og der samtidig ikke er nogen oprettelsesgebyrer. Er der derimod længere udsigter til at betale lånet tilbage, så er det værd at gå efter den lave rente.

Fordelen ved kviklån

Kviklån (bliv)er en rigtig god forretning for bankerne, hvis låntageren ikke vedligeholder tilbagebetalingsaftalen. Det vil sige at overskrides tidsfristen eller skal der ændres i kviklånet mod en længere bindingsperiode, så bliver udlånet en rigtig god forretning for banken. Men overholdes tilbagebetalingsaftalen uden forlængede bindingsperioder og ændrede rentesatser, så kan det rette kviklån, som matcher låntagerens økonomiske behov være en god investering.

Det er en god ide at gå efter et kviklån, som stadig efterlader luft i budgettet, så det ikke er kviklånet som afgør, hvor stringent man skal være i hverdagen. En rigtig god ide er at spare op til omkostningerne ved at oprette et kviklån, så hele lånet går til at dække ens behov og planer og således ikke skal sætte en vis del til side for at dække efterfølgende renteudgifter.

Optagelsen af et kviklån handler om at kende sit behov og undersøge markedet for at finde den løsning som matcher ens behov bedst muligt. Med det varierende udbud af forskellige typer kviklån, så er lånetypen blevet mere attraktivt og populært blandt de danske forbrugere.

Se den komplette liste over lånemuligheder her