GE Money Bank Mastercard

Et Mastercard fra GE Money Bank er et kreditkort uden årsgebyr, og kreditkortet har én af markedets laveste renter fra 9,95 %. Da du også slipper for hævegebyrer ved kontanthævninger i udlandet, kan det give frihed til at handle både i din fritid og på din rejse. I øjeblikket findes der over 32 millioner steder i hele verden, der tager imod et Mastercard. Heraf er der over 28.000 steder i Danmark. Endvidere kan kreditkortet også bruges til køb på internettet.

Man kan låne op til 50.000 kroner, men den givne rente på lånet afhænger af GE Money Banks kreditvurdering af din økonomi. Mastercard har en fleksibel tilbagebetaling med op til 45 dages rentefri kredit. Dertil er kreditkortet automatisk tilknyttet PrisGaranti, som refunderer prisdifferencen, hvis du finder et købt produkt billigere hos en anden forhandler.

Det er nemt at ansøge om et Mastercard. Det kan gøres ved at udfylde GE Money Banks ansøgningsskema på deres hjemmeside. GE Money Bank bruger dine bolig- og beskæftigelsesforhold i deres kreditvurdering, og vil gerne have din sidste lønseddel og din årsopgørelse som dokumentation i din ansøgning. Når din ansøgning er blevet behandlet, bliver den sendt til din e-mail. Derefter skal du indsende det underskrevne lånedokument med posten, og vedhæfte en kopi af dit pas eller dit kørekort. Du skal ikke stille sikkerhed, når du låner hos GE Money Bank.

For at kunne opfylde kravene til ansøgning af Mastercard, skal du have en årsindkomst på minimum 200.000 kroner. Dertil må du ikke være registreret i RKI, og du skal give samtykke til, at virksomheden må indhente oplysninger om eventuelle lån og kreditter hos andre banker og finansieringsselskaber. Det er nødvendigt at give samtykke til KreditStatus opslag, for at GE Money Bank kan leve op til deres forpligtelse om ansvarlig långivning.

Du vil få svar på din ansøgning indenfor 4 timer i deres åbningstid. Hvis du ansøger udenfor deres åbningstid, vil du få svar den næste hverdag. Du har 30 dages fortrydelsesret fra den dag, du sender den underskrevne aftale til GE Money Bank.

Ved køb i udlandet omregnes beløbet til danske kroner, og skal altid tilbagebetales i danske kroner. Omregningskursen sker på baggrund af Mastercards valutakurser. Oveni kursen tillægges 1,5 % på europæiske valutaer, og 2 % på ikke-europæiske valutaer. GE Money Bank tilmelder din konto til Betalingsservice, hvor de vil trække din ydelse fra hver den 1. i hver måned. Kursen, der anvendes, er MasterCards valutakurs på den dag, hvor transaktionen foretages. Det er som regel samme dag eller få dage efter købet.

Som kunde hos Mastercard vil du også blive tilbudt forskellige forsikringer som tillægsprodukter, der kan sikre dig og din familie. Det gælder lånesikring, løndækning, sundhedssikring, livssikring og årsrejseforsikring.

Mastercard har en døgnservice på telefon 70 20 63 45, som du kan kontakte i tilfælde af, at du skal spærre dit kort, og bestille et nyt.

Hvis du er i tvivl, eller har brug for hjælp, kan du kontakte GE Money Banks kundeservice. Du kan finde deres kontaktoplysninger på deres hjemmeside www.gemoneybank.dk/kreditkort/mastercard/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *