AcceptCard

AcceptCard er et betalingskort, der er ejet af Santander Consumer Bank. Det har eksisteret i Danmark siden 1995, og er et af de mest brugte hæve- og handelskort, som kan bruges i 28.000 forskellige handelssteder landet over, heriblandt supermarkeder. Derudover er alle nye AcceptCard tilknyttet MasterCard funktionalitet, som gør det muligt at benytte betalingskortet i 29 millioner forskellige handelssteder over hele verdenen. Det giver dig frihed til at handle.

Ydermere giver AcceptCard dig mulighed for at hæve op til 3.000 kroner hos din Netto, Bilka, Føtex og Rema1000 samt kan du hæve kontanter i alle Danske Banks pengeautomater. AcceptCard giver dig også PrisGaranti på varer, der er købt i Danmark. Det vil sige, at hvis du køber en vare for mere end 560 kroner, og du opdager, at prisen er faldet inden for 30 dage siden købet, så dækker PrisGaranti prisforskellen. Du kan læse mere om dine muligheder med PrisGaranti på AcceptCards hjemmeside. Derudover kan du også tilvælge forskellige forsikringer til dit AcceptCard, heriblandt Årsrejseforsikring og LivSikring, som du også kan læse mere om på deres hjemmeside.

Når du ansøger om et AcceptCard, så har du mulighed for at vælge en kreditramme op til 50.000 kroner. Ligesom ved en kassekredit, så betaler du kun renter af det beløb, du bruger. Hvis du benytter dig af din kredit, så har du mulighed for fleksibel tilbagebetaling, hvor du kan nøjes med at betale 3 % af dit lån, men dog altid minimum 100 kroner om måneden. Du kan altid vælge at betale mere, hvilket vil mindske dine renteomkostninger.

Santander Consumer Bank stiller nogle bestemte krav, som du skal kunne opfylde, før du kan blive godkendt til et AcceptCard. Du må ikke være registreret hos RKI eller andre kreditbureauer, og du skal give tilladelse til, at Santander Consumer Bank må hente oplysninger om dig ved KreditStatus. KreditStatus er udviklet af Santander Consumer Bank i samarbejde med kreditregisterselskabet Experian, og kan give et overblik over en ansøgeres eksisterende lån og kreditter hos andre låneudbydere, der er tilknyttet KreditStatus. Santander Consumer Bank kan dog ikke få adgang til KreditStatus uden dit samtykke. Derudover kræver Santander Consumer Bank, at du har en årlig indkomst på 200.000 kroner. Hvis I er to, der ansøger om et AcceptCard sammen, så skal jeres samlede årsindkomst være højere end 240.000 kroner. Såfremt du opfylder disse krav, så kan du ansøge om et AcceptCard.

Du kan ansøge på AcceptCards hjemmeside. Det tager normalt omkring 5 minutter at udfylde ansøgningsformularen, og du vil som regel få et svar inden for 3 minutter. Santander Consumer Bank en objektiv kreditvurdering af dig, som vil være grundlaget for din ansøgning, og vil være afgørende for, om du bliver godkendt. Såfremt du bliver godkendt, vil du modtage en kreditaftale, som du bedes læse grundigt igennem. Derefter underskriver du aftalen, og sender den sammen med en kopi af din seneste lønseddel, årsopgørelse og et gyldigt billede ID. Dit AcceptCard vil først blive sendt til dig, når dokumenterne er modtaget. Du vil modtage kortet inden for 14 dage. Du har 30 dages fuld returret, så hvis du fortryder dit køb, skal du kun betale det beløb, som du har brugt.

Inden du benytter dig af din kredit på dit AcceptCard, så bør du være opmærksom på prisen. Renten er variabel, og ligger imellem 16,94 – 22,94 %. Dertil kan du blive pålagt forskellige gebyrer, heriblandt et årsgebyr på 250 kroner. Du bør derfor være opmærksom på ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent. Det vil give dig et overblik over den samlede pris ved udnyttelse af din kredit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *