Kreditkort

Når du skal i gang med at låne penge, er der i dag flere muligheder. Visse udbydere har også kreditkort, hvor du har mulighed for at få udstedt et kort, som du kan bruge langt de fleste steder i dagens Danmark. Her kan du på kredit bruge penge og så er der en tilbagebetalingsperiode, hvor der ikke længere må være overtræk på kortet. Vil du vide mere om dine muligheder for et kreditkort – så læs med her.

Lån Type Max beløb Periode Alderskrav
AcceptCard Kreditkort 50000 18 år Klik for priser!
Santander MasterCard Kreditkort 50000 18 år Klik for priser!

Rentefri kredit – er det noget du kan bruge

Når du tager et kreditkort i brug, er det på en måde at låne penge fra en udbyder, uden at du skal betale renter for det. Det giver dig mulighed for at få kredit i en periode, og så skal pengene så betales ind på kortet, så der ikke er overtræk på det længere. Det kan være en fordel når du skal ud at lave større indkøb, og du ikke har alle pengene på din egen konto endnu – og du står med drømmetilbuddet foran dig.

Det giver dig en frihed, fordi du ikke skal tage hul på din egen konto med penge – før det er absolut nødvendigt, og så kan du lige så godt få den smule positive renter, der er mulighed for at få, før de skal betales ind på det valgte kreditkort.

Mastercard og alle de andre

Der findes i dag flere typer af kreditkort, og et af de mest kendte er nok Mastercard. Det findes også i en række forskellige udgaver, med forskellige størrelser af kreditter. Det vil sige, at det kan være forskelligt fra udbyder til udbyder af kreditkort, hvor stort et beløb, der kan bruges på dem.


Vil du være sikker på at vælge det rigtige kreditkort, er det vigtigt at du gør det klart overfor dig selv, hvor meget du skal betale pr. md. Er du for eksempel mor til et par børn, og har du behov for lidt ekstra ressourcer en gang imellem, hvor der skal købes tøj, og varer det et måned eller to endnu, før der kommer børnepenge, så kan det være en god idé med et kreditkort.

Hvordan kommer du i gang – vælg kreditkort

Du har mulighed for at finde langt de fleste udbydere af kreditkort online, og der kan du finde ud af hvad de har af krav, hvor stort et beløb du kan få kredit på, og så er det ellers blot i gang med at vælge den udbyder som passer til dit behov. Vil du gerne hurtigt i gang, er der muligheder for at finde flere af udbyderne her.

Vær sikker på at vælge rigtigt – find ud af hvor lang kredit du kan få det på det ønskede kreditkort, find ud af hvad der er renter mv. når det skal betales tilbage, hvis du ikke kan gøre det inden for aftalt tid – og vælg så dit kreditkort lige her.

Se den komplette liste over lånemuligheder her