Sparxpres.dk

Sparxpres er en afdeling under Spar Nord, som er blandt de største banker i Danmark. Lånefirmaet har siden 1991 specialiseret sig inden for lån til private kunde i hele Danmark, og du har også mulighed for at søge om et lån hos Sparxpres.

Lånefirmaet kan bevilge et lån imellem 5.000 – 50.000 kroner med en afdragsperiode imellem 12 – 60 måneder. Du kan nemt ansøge på Sparxpres’ hjemmeside, hvor du kan finde en ansøgningsformular. Du indtaster selv dit ønskede lånebeløb og løbetid. Dertil vil lånefirmaet gerne have oplysninger om din bopæl og beskæftigelsesforhold. Heri skal du oplyse om din indkomst.

Sparxpres er et grundigt lånefirma, som tager tid til at vurdere din ansøgning. Alle ansøgninger vil blive behandlet i din rækkefølge, de kommer ind. Hvis lånefirmaet ikke kan imødekomme din ansøgning på baggrund af deres vurdering, så vil de normalt sende dig et alternativt lånetilbud, som du kan overveje.

Endvidere tilbyder Sparxpres også ØkonomiSikring, som kan dække dine månedlige betalinger i op til 12 måneder, hvis du selv skulle blive forhindret af bestemte grunde. Det koster 7 % af lånet, og dækker i op til 48 måneder. Du bør dog sætte dig ind i alle lånets betingelse, da forsikringen ikke nødvendigvis dække alle årsager til manglende betaling.

På lånefirmaets hjemmeside kan du finde en prisinformation, som kan give dig et overblik over, hvad et lån kan komme til at koste. Du skal som regel ikke stille sikkerhed for dit lån, men det kan også være med til at gøre dit lån dyrere end andre alternativer, da lånefirmaet risikerer, at de ikke får pengene tilbage. Hvis du får tilbudt et lån, så skal du være opmærksom på, at du vil blive pålagt et månedsgebyr, og du skal betale en årlig debitorrente på 23,14 %. Renten er variabel, og du kan dermed risikere, at dine renteomkostninger kan falde eller stige inden lånets udløb.

Alle informationer om renter og gebyrer vil normalt fremgå i din låneaftale. Heri vil du som regel også blive informeret om ÅOP, som er en udregning af dine årlige omkostninger i procent. Leder du efter det billigste lån muligt, så kan du med fordel ansøge om uforpligtende tilbud hos andre lånefirmaer, og dermed sammenligne dine tilbud. Du kan dog kun sammenligne, hvis du ansøger om samme lånebeløb og løbeperiode, da ÅOP ellers ikke vil være udregnet med de samme vilkår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *