Selenefinans.dk lån

Selene Finans er et danskejet finansieringsselskab, som er låneformidler for Basisbank. Lånefirmaet arbejder på, at gøre deres priser så gennemskuelige som muligt, hvilket er en af grundende til, at Selene Finans har fået gode anmeldelser på Trustpilot.dk.

Du kan ansøge om et lån fra 3.000 til 75.000 kroner. Debitorrenten er fra 9,99 % til 23,87 %, men din egen rentesats vil være afhængig af din kreditvurdering. Selene Finans foretager en kreditvurdering, lige efter din ansøgning er afsendt, på baggrund af de oplysninger, som du giver. Det er en hurtig og objektiv vurdering, og du vil normalt få et svar efter 15 minutter.

Selene Finans stiller nogle minimumskrav, som du skal kunne opfylde. Du skal være mindst 18 år gammel, og have fast bopæl i Danmark. Dertil må du ikke være registreret hos Debitor Registret eller RKI, og du skal kunne dokumentere en fast årlig indkomst. Lånefirmaet skal bruge oplysninger om dine bolig-, indkomst-, og beskæftigelsesforhold, og du bør derfor have din seneste lønseddel og årsopgørelse ved hånden.

Såfremt du bliver godkendt, så vil du få tilsendt en låneaftale, som du skal godkende. I denne låneaftale vil du normalt blive informeret om lånets ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent. Du har dog også mulighed for at lave en låneberegning, før du ansøger om et egentligt lån. På Selene Finans’ hjemmeside kan du indtaste dit ønskede lånebeløb og løbeperiode i deres låneberegner, og derefter vil den udregne dine samlede kreditomkostninger og ÅOP. Den vil også give en udregning af debitorrenten, men da den vil være afhængig af din kreditvurdering, så kan du ikke altid regne helt med resultatet, men den vil give dig en idé om lånets pris.

Selene Finans giver dig også mulighed for at tegne en Tryghedsforsikring sammen med dit lån. Den koster 6 % af din månedlige ydelse, og vil blive tillagt din månedlige betaling. Den vil dække dine ydelser i tilfælde af ufrivillig arbejdsløshed, uarbejdsdygtighed som følge af akut sygdom eller ulykke og dødsfald. For selvstændige erhvervsdrivende dækker den også hospitalsindlæggelse. Det kan være med til at sikre dine betalinger i fremtiden, så du slipper for unødvendige rykkergebyrer og andet, hvis du selv bliver forhindret i fortsat afvikling af lånet.

Hvis du ansøger om uforpligtende lån hos andre lånefirmaer, så kan du bruge ÅOP til at sammenligne dine tilbud. Du skal blot sørge for at ansøge om samme låneløb og afbetalingsperiode, da ÅOP ellers ikke kan sammenlignes. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan tilbagebetale lånet inden dets udløb, så bør du ikke stifte gæld, da du kan risikere, at blive registreret som dårlig betaler, hvilket vil forringe dine økonomiske muligheder i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *