Santander bank

Santander Consumer Bank ejes af Grupo Santander, og er en del af den Nordiske Santander Consumer. Lånefirmaet har eksisteret i Danmark siden 2007, og er en af de største udbydere af kviklån.
Santander Consumer Bank stiller ikke spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til. Du kan derfor søge om et Privatlån fra 10.000 til 350.000 kroner til det, du har lyst til. Du må blot ikke være registreret hos RKI, og som enlig ansøger skal du have en månedsindtægt på min. 18.000 kroner før skat. Hvis I ansøger som par, så skal den samlede indtægt være min. 35.500 kroner.

Du kan ansøge online via lånefirmaets hjemmeside. Santander Consumer Bank kan tilbyde en konkurrencedygtige rente, der er variabel med månedlig tilskrivning. Rentesatsen er fra 5,95 % til 15,95 %, men vil blive fastsat ud fra virksomhedens kreditvurdering af din økonomi. Du kan derfor ikke regne med at få den laveste rente. Dertil skal du være opmærksomhed på ekstra gebyrer. Santander Consumer Bank tillægger blandt andet et oprettelsesgebyr, som er 3 % af det samlede lånebeløb, dog mindst 500 kroner. Du kan se en samlet pristabel på lånefirmaets hjemmeside. Dertil har du også mulighed for at benytte Santander Consumer Banks låneberegner, som kan give dig et estimeret forslag på de samlede kreditomkostninger for et givent lån.

Hvis du er interesseret i et billigt lån, så kan du bruge ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent. Du kan bruge ÅOP til at sammenligne forskellige lånetilbud, som du normalt kan indhente uforpligtende hos andre lånefirmaer. ÅOP kan dog kun sammenlignes, hvis du ansøger om samme lånebeløb og løbeperiode, og vil almindeligvist fremgå i din låneaftale, såfremt du bliver godkendt.

Ud over Privatlån, så tilbyder Santander Consumer Bank også finansiering af biler, motorcykler og campingvogne. Der er som regel forskellige betingelser gældende for lånetyperne, som du bør læse op på, hvis du er interesseret. Du kan finde yderligere informationer på Santander Consumer Banks hjemmeside.

Dertil udbyder Santander Consumer Bank opsparingskonti med høj rente. Der findes tre forskellige slags konti med varierende rentesatset og betingelser. Renten er fra 1,10 % til 1,75 %. Det eneste du skal bruge for at oprette en konto, er dit NemID. Du kan se en samlet prisliste på lånefirmaets hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *