Robotlån.dk

Robotlån er udbyder af forbrugslån, som du kan ansøge om via lånefirmaets hjemmeside. Lånefirmaet arbejder sammen med Ekspres Bank, som har været på det danske marked siden 1987. Ekspres Bank er en af de største lånebehandlere, og hvis du får et lån hos Robotlån, så vil lånet blive oprettet hos Ekspres Bank.

Du har mulighed for at søge om et lån op til 75.000 kroner. Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån, og du kan selv bestemme din afbetalingsperiode inden for en vis ramme, som er fastsat af Robotlån. Jo kortere din afbetalingsperiode er, des flere renter kan du spare. Du kan kun blive godkendt til et lån, hvis du er mindst 18 år gammel og myndig. Du må endvidere ikke være registreret hos RKI eller Debitor registreret, samt skal du have et fast arbejde med en årlig indkomst på minimum 150.000 kroner. Et eventuelt afslag vil ikke blive begrundet, men hvis du ikke bliver godkendt til et lån, så har du mulighed for at ansøge med en samboende, og dermed forhøje dine chancer for et lån.

På Robotlåns hjemmeside kan du finde et standardomkostningsskilt. Debitorrenten er 20,2 % og variabel, og du kan dermed risikere, at renten vil stige eller falde i løbet af din afbetalingsperiode. Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån, men da lånefirmaet derved løber en større risiko for ikke at få pengene retur, så er lånet som regel dyrere end et lån med sikkerhed. Du skal derfor være opmærksom på ekstra gebyrer. Du vil blive pålagt stiftelsesprovision på 8 % af dit lånebeløb, men det vil altid være mindst 800 kroner uafhængigt af lånebeløbet. Dertil er der et administrationsgebyr og betalingsgebyr.

Du vil almindeligvis modtage et svar på din ansøgning inden for 15 minutter. Såfremt du bliver godkendt, så vil du modtage en låneaftale på din e-mail, som du kan vælge at underskrive med dit NemID. Når Robotlån modtager en godkendt låneaftale, vil pengene blive overført til dig. Du kan til enhver tid indfri dit lån, eller afvikle mere end førhen aftalt. Det giver dig en mulighed for at mindske renteomkostninger.

I din låneaftale vil lånets ÅOP fremgå. Det er de årlige omkostninger i procent, og fortæller dig, hvad den samlede pris er. Hvis du har flere forskellige lånetilbud, så kan du sammenligne ÅOP, og finde det billigste lån på markedet for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *