Pengeautomaten.dk

Pengeautomaten er ejet af Ikano Bank, som har samme grundlægger som IKEA. Lånefirmaet udbyder billige lån og kreditter, og næsten 1 million danskere har benyttet deres service.
Lånefirmaet reklamerer med mange forskellige slags lån på deres hjemmeside, men stort set alle lån har de samme betingelser. Du kan låne op til 300.000 kroner, og du kan selv bestemme din afbetalingsperiode inden for en fastsat ramme, som er op til 144 måneder. Vælger du et mindre lånebeløb end 300.000 kroner, så vil rammen for afbetalingsperioden almindeligvist falde til en kortere periode.

Pengeautomaten kræver, at du ikke er registreret hos RKI, at du har en fast årlig indkomst på minimum 225.000 kroner enten via et fast arbejde, pension eller efterløn, og at du bor i Danmark, på Grønland eller på Færøerne. Hvis du opfylder de krav, så kan du ansøge om et lån. Det gør du online på lånefirmaets hjemmeside. Det tager normalt ikke mere end 15 minutter at udføre ansøgningen, og du vil modtage et svar inden for ganske kort tid. Såfremt du bliver godkendt, så vil pengene som regel være på din konto inden for 4 hverdage.

På hjemmesiden finder du også en låneberegner, hvori du kan indtaste det ønskede lånebeløb og afbetalingsperiode. Derefter vil den automatisk beregne din ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent. Det vil give dig en udregning af de samlede kreditomkostninger, og det beløb, som du skal betale i sidste ende. Derved kan du faktisk beregne dit ønskede lån og dets omkostninger, før du ansøger om lånet. Du kan også finde en oversigt over renter og gebyrer på Pengeautomatens hjemmeside, så du kan se, hvad du betaler for.

Inden du godkender en låneaftale, så kan du med fordel ansøge om uforpligtende lånetilbud hos andre lånefirmaer, for at få det bedste tilbud på markedet. Hvis du ansøger om samme lånebeløb og afbetalingsperiode, så kan du sammenligne ÅOP, og finde det bedste tilbud til dig. Det anbefales aldrig, at du optager et lån, for at afvikle et andet, da du risikerer, at blive registreret som dårlig betaler hos kreditbureauerne, som vil forringe dine økonomiske muligheder i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *