Laanlet.dk

LånLet er en låneformidler for BasisBank. Hvis du får bevilget et lån hos LånLet, så vil det blive oprettet hos Basisbank, som har mere end 20 års erfaring på det danske marked.

Hos LånLet kan du låne op til 75.000 kroner. Lånefirmaet kræver ikke, at du kan stille sikkerhed for dit lån, men du kan kun blive godkendt til et lån, hvis du er fyldt 18 år, har fast bopæl i Danmark og en fast indkomst samt at du ikke er registreret hos Debitor Registret eller RKI. Dertil kræver LånLet en kopi af din seneste lønseddel, hvis du ansøger om et lån over 50.000 kroner.

Lånefirmaet har lavet en ansøgningsformular, som du kan finde på deres hjemmeside. Du vælger selv dit ønskede lånebeløb og løbetid, og udfylder derefter resten af ansøgningen. Der er tre trin, som er nemme at følge. Du vil som regel få et svar efter 15 minutter. Dernæst vil du få tilsendt en låneaftale, som du skal underskrive og sende tilbage til LånLet. Du kan få udbetalt pengene på to forskellige måder, enten på din konto eller på check. Pengene vil typisk først blive overført til dig, når lånefirmaet har modtaget en underskrevet låneaftale.

Du kan vælge en lånetid op til 72 måneder. Hvis du får mulighed for det, så kan du afvikle mere af dit lån end den oprindeligt aftalte ydelse. Du kan også indfri dit lån før tid uden ekstra omkostninger eller gebyrer. Derved kan du spare en del af renteomkostningerne.

På LånLets forside er der stillet en låneberegner til frit brug. Her kan du indtaste dit ønskede lånebeløb og afbetalingsperiode. Den vil derefter selv udregne de samlede kreditomkostninger i forbindelse med lånet. LånLet har en variabel debitorrente på 21,7 %, og du kan derfor ikke regne med, at dit endelige tilbagebetalingsbeløb er det samme som denne udregning. Låneberegneren udregner også din månedlige ydelse, så du kan udregne dit rådighedsbeløb ved gældsstiftelse.

I låneberegneren får du også ÅOP at vide. Det er de årlige omkostninger i procent, og vil almindeligvist også fremgå i din låneaftale. ÅOP er en udregning af de årlige omkostninger, og du kan benytte det til at sammenligne med andre lånetilbud. Det er som regel muligt at søge om uforpligtende tilbud hos andre lånefirmaer, og du kan derved finde det bedste lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *