Kvikfinans.dk

Kvikfinans er en dansk låneudbyder, som formidler lån, hvor ansøger ikke behøver at stille sikkerhed for lånet. Derudover mener lånefirmaet, at lån er en privat sag, og du behøver derfor heller ikke fortælle, hvad du skal bruge pengene til.

Du kan låne fra 3.000 til 75.000 kroner via lånefirmaets hjemmeside. Du kan finde en ansøgningsformular, som er nem og enkel at udfylde. Du vil normalt få et svar inden for 15 minutter. Du kan dog kun blive godkendt til et lån, hvis du har en fast indkomst med en årlig indkomst på minimum 140.000 kroner. Dertil må du ikke være registreret hos RKI. Du skal kunne dokumentere din indkomst med lønsedler, hvis du ansøger om et lån over 20.000 kroner.

Kvikfinans har en debitorrente, som er variabel, og som udgør 20,2 %. Når du ansøger om et lån, så kan du selv vælge din ønskede løbetid. Derved kan du faktisk selv bestemme, hvor meget du er villig til at betale i renter. På Kvikfinans’ hjemmeside kan du finde en låneberegner, hvori du kan indtaste både lånebeløb og løbetid, og den vil udregne din månedlige ydelse. Du skal også være opmærksom på, at du vil blive pålagt et oprettelsesgebyr på 8 %, men det vil dog altid være mindst 500 kroner. Dertil skal du betale et månedligt administrationsgebyr og opkrævningsgebyr.
Såfremt du bliver godkendt til et lån, så vil du modtage en e-mail med et link, hvori du kan læse, og godkende din låneaftale. Du kan underskrive denne med NemID. Dit lån vil først blive overført til dig, når låneaftalen er underskrevet.

I din låneaftale vil lånets ÅOP fremgå. Det er de årlige omkostninger i procent, og giver dig et overblik over lånets samlede pris over dens løbetid. Hvis du er interesseret i det billigste lån på markedet, så kan du typisk søge om uforpligtende lånetilbud hos andre lånefirmaer, som du kan bruge til at sammenligne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *