Ikanobank.dk lån

Ikano Bank er grundlagt af de samme personer bag IKEA. Ud over lån, så tilbyder firmaet også kreditkort og opsparingskonti.

Hvis du er interesseret i et lån, så kan du enten søge om et sololån eller et familielån, hvis du søger sammen med en partner. Lånene er forskellige fra hinanden på flere måder. Ansøger du alene om et sololån, så kan du låne op til 100.000 kroner, hvorimod du kan låne op til 300.000 kroner, hvis du vælger et familielån. Det gælder dog ved begge lån, at du ikke har pligt til at fortælle om, hvad pengene skal bruges til, og du skal som regel heller ikke stille sikkerhed for dit lån.

Når du ikke skal stille sikkerhed for dit lån, så vil denne risiko for lånefirmaet normalt afspejle sig i højere omkostninger. Ikano Bank kan nemlig ikke være helt sikre på, at du kan tilbagebetale lånet. Dit lån bliver derfor pålagt stiftelsesomkostninger, som ved begge type lån er 3 % af lånet, men dog altid minimum 1275 kroner. Dertil skal du tage højde for renten. Et sololån har en variabel debitorrente på 17,1 %. Den kan ændre sig i løbet af dine afbetalingsperiode, og du kan derfor ikke regne helt med eventuelle beregninger. Din rente ved et familielån vil være afhængig af en kreditvurdering. Du kan få en rente fra 4,8 % til 17,1 %, men din individuelle rentesats vil du normalt først få at vide i din låneaftale.

Du kan ansøge om et lån via Ikano Banks hjemmeside. Lånefirmaet stiller nogle minimumskrav, som du skal kunne opfylde, før du kan blive bevilget et lån. Du skal være bosiddende i Danmark, og du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret. Dertil skal du have en samlet husstandsindkomst over 225.000 kroner via et fast arbejde, efterløn eller din pension. Disse krav er gældende ved både et sololån og familielån.

Sammen med dit lån kan du tegne en ØkonomiSikring. Det kan dække dine månedlige ydelser i tilfælde af sygdom eller arbejdsløshed. Der er forskellige forsikringsbetingelser gældende for lån og konto, som du kan læse mere om på Ikano Banks hjemmeside.

Ud over lån og ØkonomiSikring, så har du også mulighed for at søge om et Ikano Bank Visakort eller en opsparingskonto. Begge tilbud giver nogle forskellige fordele i forhold til andre udbydere, som du også kan læse mere om på lånefirmaets hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *