Hotlån.dk

Hotlån er ejet af Ekspres Bank, og alle lån bliver oprettet hos dem, da lånefirmaerne er i et samarbejde med hinanden. Du kan dermed ansøge hos Hotlån, som er udbyder af lån til private, som syntes, at det er lettere at ansøge online, eller som ikke kan få et lån hos deres bank.

For at kunne blive godkendt til et lån hos Hotlån, så skal du være mindst 18 år gammel og myndig. Endvidere skal du være bosat i Danmark, og du må ikke ære registreret hos RKI eller Debitor Registret. Hotlån kræver også, at du har et fast arbejde og en årlig indkomst på mindst 150.000 kroner. Er du interesseret i et lån over 20.000 kroner, så skal du kunne dokumentere din indkomst med en lønseddel. Hvis du får et afslag på din ansøgning, så vil denne ikke blive begrundet. Du kan dog forsøge at ansøge om et nyt lån med din samboende, da det vil give en større chance for at blive godkendt.

Du vil normalt modtage et svar på din ansøgning inden for 15 minutter. Dernæst vil Hotlån sende dig en låneaftale, som du skal godkende. Du kan benytte dit NemID, eller sende en underskrevet låneaftale med posten sammen med en kopi af et gyldigt billede ID. Lånet vil først blive overført til dig, når lånefirmaet har modtaget en underskrevet låneaftale. Du vil typisk modtage pengene to hverdage efter.

Debitorrenten er 20,2 %, og den er variabel, hvilket vil sige, at renten godt kan ændre sig i løbet af din afbetalingsperiode. Du har typisk altid mulighed for at afvikle mere end den aftalte ydelse, eller indfri dit lån før tid. Det vil spare dig for en del af renterne. På Hotlåns hjemmesiden kan du finde en låneberegner, hvori du kan indtaste dit ønskede lånebeløb og afbetalingsperiode. Den vil også kunne udregne en månedlig ydelse og lånets ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent. ÅOP vil fortælle dig lånets samlede pris, og vil normalt også fremgå i din låneaftale. Har du flere forskellige lånetilbud fra andre udbydere, så kan du sammenligne ÅOP, og finde det bedste lån til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *