GE Money Bank lån

GE Money Bank i Danmark er en filial under GE Money Bank AB Sverige, og blev grundlagt i 1994. Lånefirmaet arbejder som et alternative til de traditionelle banker, og tilbyder forskellige slags lån, som du kan ansøge om online.

GE Money Bank kan tilbyde Billån, Grønt Lån, Privatlån og Privatlån Plus. Alle typer lån er op til 250.000 kroner, men der er forskellige betingelser gældende for lånene. Hvis du mangler et lån til enten en ny eller brugt bil, så kan du ansøge om et Billån. Du kan få et lån med en rente imellem 4,94 % – 9,95 %. Derudover stiller du ikke sikkerhed for dit lån, og GE Money Bank behøver ikke dokumentation for dit køb. Du skal dog kunne dokumentere din miljøvenlige investering, hvis du gerne vil have et Grønt Lån. Det er dog den eneste forskel fra et Billån, da der ellers normalt er tale om samme rentesats og betingelser.

Et Privatlån er fra 5.000 til 250.000 kroner, og har en rente imellem 9,95 % – 18,95 %. Du kan bruge pengene til det, du har brug for eller lyst til, og du har ikke pligt til at oplyse GE Money Bank om det. Derudover stiller du ikke sikkerhed for dit lån. Et Privatlån Plus minder meget om et Privatlån, men adskiller sig ved, at du kan låne fra 50.000 til 250.000 kroner med en rente imellem 4,94 % – 9,95 %, som er den samme rente som ved et Billån.

Ved alle fire typer lån vil du selv kunne bestemme din afbetalingsperiode, og din individuelle rente bliver fastsat ud fra en kreditvurdering. Du kan derfor ikke regne med, at du får den laveste rente. Kreditvurderingen vil blive lavet ud fra de oplysninger, som du giver til lånefirmaet igennem din ansøgning. GE Money Bank vil efterspørge oplysninger om dine bolig- og beskæftigelsesforhold. Derudover vil de som regel bede om dokumentation for din indkomst og økonomi, og du bør derfor have din årsopgørelse og tre seneste lønsedler klar. Endvidere stiller GE Money Bank nogle standard krav, som du skal kunne opfylde, før du kan blive godkendt til et lån. Det drejer sig om, at du ikke må være registreret hos RKI eller andre kreditbureauer, din årlige indtægt før skat skal være mindst 240.000 kroner, og du skal give tilladelse til, at GE Money Bank må hente oplysninger om dig hos KreditStatus.

Ansøger du inden for lånefirmaets åbningstid, så vil du modtage et svar inden for 4 timer. Hvis ikke, så vil du modtage et svar den næste hverdag. Såfremt du bliver godkendt til et lån, vil du modtage en låneaftale, som du skal godkende, før pengene vil blive overført til dig. I låneaftalen vil du blive oplyst om lånets ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent. Det vil fortælle dig lånets samlede pris, og hvis du ansøger om tilbud fra andre lånefirmaer, så kan du sammenligne dine muligheder for et lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *