Extracash.dk

ExtraCash samarbejder med Ekspres Bank, og formidler deres lån igennem deres samarbejdspartner. Lånefirmaet udbyder lån, som kan betragtes som et alternativ til et lån i din bank. Lånet er ikke billigere, men det er ofte nemmere, da du ikke har pligt til at oplyse ExtraCash om, hvad pengene skal bruges til.

Du har mulighed for at låne imellem 3.000 – 75.000 kroner, og du kan selv bestemme din afbetalingsperiode inden for 72 måneder. Du ansøger online på ExtraCashs hjemmeside, hvor du kan udfylde en ansøgningsformular. Inden for 15 minutter vil du typisk modtage et svar på din ansøgning. Såfremt du bliver godkendt, så vil din låneaftale blive sendt til din e-mail adresse. Dernæst kan du godkende låneaftalen, og pengene vil blive overført til din konto. Lånet vil normalt være på din konto den næstkommende hverdag.

ExtraCash stiller nogle få krav, som du skal kunne opfylde for at kvalificere dig til et lån. Du skal være mindst 18 år gammel, og du må ikke være registreret hos RKI. Derudover skal du have en indkomst på 150.000 kroner årligt før skat, og du skal have et fast arbejde. Endvidere vil lånefirmaet gerne have en kopi af din seneste lønseddel, hvis du gerne vil have et lån over 20.000 kroner. Hvis du får et afslag, så vil det ikke blive begrundet, men såfremt du ikke opfylder ovenstående krav, kan du ikke blive godkendt til et lån hos ExtraCash.

Lånefirmaet kræver ikke, at du kan stille sikkerhed for dit lån, men det er også med til at gøre dit lån dyrere, da ExtraCash løber en risiko for at de ikke får pengene igen. Den almindelige debitorrente er 20,2 %, og du skal betale stiftelsesprovision, som udgør 8 % af lånebeløbet, dog mindst 500 kroner. Derudover skal du betale et administrationsgebyr på 19 kroner om måneden, og ExtraCash kan også forlange et opkrævningsgebyr. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad lånet reelt vil komme til at koste dig. Når du modtager din låneaftale, så vil du typisk blive informeret om lånets ÅOP, årlige omkostninger i procent. Det vil give dig et indblik i, hvad lånets samlede pris er. Hvis du er interesseret i det billigste lån på markedet, så kan du søge om flere uforpligtende tilbud, og derved sammenligne ÅOP. Du kan altid afbetale mere end aftalte, eller indfri dit lån før tid. Dermed kan du spare en del af renterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *