Ekspresbank.dk lån

Ekspres Bank er et alternativ til et almindeligt banklån, og har speciale i udlån og kreditter til private. Lånefirmaet vil gerne udbyde nemme lån med gennemskuelige priser, som du hurtigt kan ansøge om.

Lånefirmaet giver dig mulighed for at låne fra 5.000 til 300.000 kroner. Allerede før du ansøger om et lån, kan du benytte deres låneberegner, hvori du kan udregne dit lån. Du skal først indtaste det ønskede lånebeløb, og derefter vælge at justere enten en månedlig ydelse eller løbetiden. Den vil dernæst udregne, hvor lang din løbeperiode bliver, og hvad din månedlige ydelse vil være under en fastsat periode.

Hvis du er interesseret i et lån fra Ekspres Bank, så må du ikke være registreret hos RKI. For at kunne låne op til 300.000 kroner, så skal du ansøge med en partner, og jeres husstandsindkomst skal være mindst 250.000 kroner pr. år. Ved alle lån skal du medsende en kopi af et gyldigt billede ID af alle ansøgere. Hvis du ansøger om et lån over 20.000 kroner, så kræver Ekspres Bank også en kopi af din seneste lønseddel, og vil du have et lån over 75.000 kroner, skal du også vedhæfte en kopi af din årsopgørelse.

Hos Ekspres Bank skal du ikke oplyse om, hvad pengene skal bruges til, og endvidere er det ikke et krav, at du skal stille sikkerhed for dit lån. Det kan dog afspejle sig i lånets pris, da lånefirmaet risikere, at du ikke kan tilbagebetale lånet. På lånefirmaet hjemmeside kan du se en oversigt over deres priser. Såfremt du bliver godkendt til et lån, så vil du få fremsendt en låneaftale, hvori alle omkostninger også bør fremgå. Her kan du med fordel være opmærksom på ÅOP, som er en udregning af de årlige omkostninger i procent. Det kan give dig en anslået vurdering af lånets pris, medmindre renten er variabel, da den dermed kan ændre sig i løbeperioden. Indsamler du tilbud fra andre lånefirmaer, så kan du sammenligne ÅOP, og vurdere dine muligheder ud fra lånets pris.

Ud over lån, så tilbyder Ekspres Bank også låne- og kreditsikring, som kan dække din renter og afdrag i situationer, hvor du ikke selv har mulighed for det. Prisen vil almindeligst variere med lånebeløbet. Du bør læse op på betingelserne, før du tegner forsikring, da der kan være situationer, som ikke er dækket ind under forsikringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *