D:E:R lån

D:E:R er udbyder af forbrugsgoder med levering og finansiering til det danske marked. Derudover udbyder virksomheden også to forskellige slags lån; LavrenteLån og QuickLån.

Et LavrenteLån er et lån op til 50.000 kroner med en rente, der ligger fra 9.9 % til 16.9 %. Din rentesats vil blive afgjort på baggrund af en kreditvurdering, som D:E:R laver ud fra de oplysninger, som du giver ved din ansøgning. Du bestemmer selv, hvor meget du vil afbetale inden for en afbetalingsperiode på 72 måneder. Du kan derfor godt vælge en kortere afbetalingsperiode, og derved mindske dine månedlige renteomkostninger.

Du kan endvidere vælge et QuickLån, som er op til 25.000 kroner med samme muligheder for afbetaling som ved et LavrenteLån. Den vigtigste forskel mellem de to typer lån er, at QuickLån har en fast debitorrente på 26,08 %, som ikke ændres på baggrund af en kreditvurdering. Det gør derved lånet dyrere end et LavrenteLån. Det er dog altid en mulighed for dig at ansøge om et QuickLån, hvis du ikke bliver godkendt til et LavrenteLån. Du bør dog overveje at forkorte afbetalingsperioden, for derved at gøre lånet så billigt som muligt.

Hvis du er interesseret i enten et QuickLån eller LavrenteLån, så stiller D:E:R nogle grundlæggende krav, som du skal kunne opfylde, for at blive godkendt. Du skal være fyldt 20 år, du må ikke være registreret hos RKI, og du skal kunne dokumentere din indtægt. Du kan ansøge om et lån på virksomhedens hjemmeside, hvor du skal oplyse om din bopæl, civiltilstand og beskæftigelsesforhold. Det er ud fra de oplysninger, D:E:R vil lave en kreditvurdering. Dernæst vil du få en kvittering for din ansøgning, og du vil hurtigt få et svar på, om du er blevet godkendt.

Du vil normalt modtage en låneaftale, såfremt du bliver godkendt. Heri vil du blive oplyst om din rente og lånets ÅOP, årlige omkostninger i procent. ÅOP vil vise dig, hvad lånets samlede pris er. Du kan med fordel ansøge om et uforpligtende tilbud hos andre låneudbydere, hvor du også kan blive oplyst om ÅOP. Derved kan du vælge det lån, som passer dig bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *