Alfalån.dk

Alfalån er formidler af lån til private, der gerne vil finde et alternativ til et lån i deres egen bank. Der kan være flere grunde til, at man ikke vil låne i banken, men nogle af de største fordele ved Alfalån er, at du ikke har pligt til at oplyse om, hvad lånet skal bruges til, og du skal normalt ikke stille sikkerhed for dit lån.

Lånefirmaet indgår i et samarbejde med Ekspres Bank, og dit lån vil blive oprettet hos deres samarbejdspartner. Du har mulighed for at låne op til 72.000 kroner via en online ansøgning på Alfalåns hjemmeside. Lånefirmaet har forsøgt at gøre ansøgningsprocessen så hurtig og nem som muligt, og du vil derfor typisk få et svar på din ansøgning inden for 10 minutter. Såfremt du bliver godkendt, så vil du som regel modtage pengene efter to hverdage.

Inden du ansøger om et lån, så bør du sætte dig ind i de krav, som Alfalån stiller til deres ansøgere. Du skal være fyldt 18 år, og du må ikke være registreret hos RKI. Dertil skal du have et fast arbejde og en årlig indkomst på minimum 150.000 kroner. Hvis du ikke opfylder disse krav, så vil du med al sandsynlighed ikke blive godkendt til et lån. Du vil ikke få begrundet en afvisning. Hvis du får en afvisning, så kan du med fordel ansøge med en samboende, da det vil gøre det nemmere at blive godkendt til et lån. Hvis du gerne vil låne under 20.000 kroner, så behøver du kun dit NemID eller billede ID, for at kunne godkende en eventuel låneaftale. Hvis du er interesseret i et højere lån, så kræver Alfalån en lønseddel som dokumentation for din indkomst.

Debitorrenten er 20,2 %, og du har altid mulighed for at indfri eller betale mere af på dit lån end din aftalte månedlige ydelse. Derved kan du mindske dine renteomkostninger, og gøre dit lån billigere end forventet. Du vil ikke blive pålagt ekstra gebyrer for det. Du vil dog blive pålagt stiftelsesprovision, som udgør 8 % af det samlede beløb, men det vil altid være mindst 800 kroner. Endvidere skal du tage højde for et administrationsgebyr og opkrævningsgebyr. Du kan se en standardomkostnings oversigt på lånefirmaets hjemmeside.

På hjemmesiden kan du også finde en låneberegner. Her kan du justere lånebeløb og løbetid efter dine ønsker, og derefter vil du blive oplyst om din ydelse og ÅOP, årlige omkostninger i procent. Samme tal og flere vil fremgå af din låneaftale, såfremt du bliver godkendt. Du bør altid være opmærksom på et låns ÅOP, da det giver dig viden om lånets samlede pris. Søger du det billigste lån på markedet, så kan du sammenligne ÅOP, så længe du søger med de samme betingelser. Herved kan du sammenligne dine tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *