Forbrugslån

Forbrugslån er et af de mest populære lånetyper i Danmark. Fordelen ved et forbrugslån er, at du kan bruge pengene til, hvad du har lyst til uden indblanding fra låneudbyderen samtidig med at du ikke skal stille nogen form for sikkerhed, når lånet er godkendt. Kravene til et forbrugslån er således langt lavere end ved et boliglån, men omkostningerne er samtidigt tilsvarende dyrere. Friheden og fleksibiliteten ved et forbrugslån vejer for en stor del af forbrugerne op for de højere omkostninger, hvilket kan aflæses i populariteten af forbrugslån, som er boomet i de seneste år på trods af finanskrise og recession.

Lån Type Max beløb Periode Alderskrav
Leasy – Lav rente lån Forbrugslån 50000 24-60 mdr. 20 år Klik for priser!
D:E:R – Lav rente lån Forbrugslån 50000 24-60 mdr. 20 år Klik for priser!
SparXpres Forbrugslån 50000 12-60 mdr. 18 år Klik for priser!
LånLet Forbrugslån 75000 12-72 mdr. 18 år Klik for priser!
Selene Finans Forbrugslån 75000 12-72 mdr. 18 år Klik for priser!
Santander Forbrugslån 350000 12-180 mdr. 18 år Klik for priser!

Ansøg om forbrugslån

Maxbeløbet for et forbrugslån udregnes ud fra din indtægt og enkelte låneudbydere tilbyder forbrugslån på helt op til 2-300.000kr.  Uafhængigt af beløbsstørrelsen så følger der en række udgifter med i oprettelsen af forbrugslånet og foruden den for det meste obligatoriske – men variable – rentesats, så følger der typisk et administrations- og etableringsgebyr med samt omkostninger til forsikring. Etableringsgebyret er typisk en fast pris eller en procentdel af det samlede lånebeløb. Rent økonomisk er det en fordel at vælge et fastforrentet forbrugslån ved større beløb og aftale en kortest mulig afbetalingsperiode med banken.


Kan du få et forbrugslån?

Foruden din nuværende indtægt, så er det ganske få krav som indløser optagelsen af et forbrugslån. De mest gængse krav er, at du er dansk statsborger, er fyldt 18 år og ikke optræder i inkassoordninger, RKI eller øvrige betalingsanmærkninger. Udstedelsen af et forbrugslån er dog en vurderingssag og skulle du blive afvist ved den ene låneudbyder, så står det dig frit for at anmode og eventuel godkendelse ved en anden. Låneudbyderne handler imidlertid ud fra din kreditværdighed og opfylder du kravene, så er det op til dem at vurdere din kreditibilitet kontra deres egen risikovillighed.

Få et forbrugslån i dag

Konkurrencen på lånemarkedet har gjort optagelsen af et forbrugslån til en ekstrem simpel og brugervenlig proces. Forløbet foregår automatisk online og eftersom låneudbyderne lever af at låne penge ud, så er alle låneudbydere i princippet interesseret i dig som ny potentiel kunde – og specielt som forbrugslånskunde, da den høje udlånsrente sikrer en god forretning.


Forbrugslånet bevilliges ud fra to afgørende faktorer: din kreditværdighed/-historik og din nuværende indtægt. Accepteres dette så kan du have pengene på din konto indenfor meget få dage, hvis du bekræfter dit lånoptag via NemID.


Forbrugslån er til det akutte og det praktiske, men også til det som gør livet sødere og forkælelse i hverdagen. Så kan du forhandle en god aftale hjem med banken, så kan forbrugslån være vejen til den længeventede ferie, motorcyklen eller noget helt tredje. Det eneste det kræver af dig er, at du kender dit eget behov 100%, sætter dig ind i betingelser for det mest attraktive lån og at du er i stand til at overholde afdragsordningen.

Se den komplette liste over lånemuligheder her